MSC Apartments Opinie

MSC Apartments Opinie Klientów

MSC Apartments Opinie Klientów – Zapraszamy naszych Gości do wyrażenia opinii na temat pobytu w jednym z naszych apartamentów. Dziękujemy!

248 Comments

  1. Strona z opiniami z Booking.com
    Katarzyna , (PL) Apartament ZAKOPANE JSZI (Czarny Staw)
    Numer rezerwacji 2854254352
    2019-05-23
    8,3
    WYPOCZYNEK.
    Wygodne łóżko, czysty, piękny, zadbany pokój.
    Lodówka stanowczo pracuje za głośno 🙂 (Czarny Staw)
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    5,0
    Udogodnienia
    7,5
    Komfort
    7,5
    Stosunek jakości do ceny
    10,0

  2. Strona z opiniami z Booking.com
    Maja , (PL) Apartament ZAKOPANE JSZI (Czarny Staw)
    Numer rezerwacji 2435848683
    2019-05-19
    10,0
    Pokój bardzo ładnie został urządzony i było w nim wszystko,co potrzebowaliśmy. Bardzo uprzejmy host.

    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    10,0
    Udogodnienia
    10,0
    Komfort
    10,0
    Stosunek jakości do ceny
    10,0

  3. Strona z opiniami z Booking.com
    Anonimowy, APARTAMENT ZAKOPANE JSZI
    9,6
    Bent jau mūsų kambaryje buvo prastas WiFi visa kita ok
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    7,5
    Udogodnienia
    10,0
    Komfort
    10,0
    Stosunek jakości do ceny
    10,0
    Dodatkowe oceny
    Kawa
    10.0

  4. Strona z opiniami z Booking.com
    Sonia , (PL) Apartament z tarasem ZAKOPANE JSZI (Morskie Oko)
    Numer rezerwacji 3156467012
    2019-05-14
    10,0
    Przemili gospodarze i bardzo pomocni. Czystość apartamentu i schludność. Minimalistycznie, ale ze wszystkimi potrzebnymi rzeczami. Super!
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    10,0
    Udogodnienia
    10,0
    Komfort
    10,0
    Stosunek jakości do ceny
    10,0

  5. Strona z opiniami z Booking.com
    Małgorzata , (PL) Apartament ZAKOPANE JSZI (Czarny Staw)
    Numer rezerwacji 3262574787
    2019-05-12
    9,6
    Miła obsługa i atmosfera
    Bardzo ładny i przyjemny pokój
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    10,0
    Udogodnienia
    7,5
    Komfort
    10,0
    Stosunek jakości do ceny
    10,0
    Dodatkowe oceny
    WiFi
    10.0

  6. Strona z opiniami z Booking.com
    Pavel Kolesnikov , (BY) Apartament z tarasem ZAKOPANE JSZI (Morskie Oko)
    Numer rezerwacji 2332344921
    2019-05-12
    10,0
    Отличное место для возвращения с гор.
    Все было круто. Все новенькое и супер чистое. Из окна дейсвительно видно пару горных вершин и овечек ну лугу. Круто. Домик в тихом месте. Если на машине, то до всех горных маршрутов не далеко. До самого Закопане 5 мин ехать как и до самого восточного черного маршрута.
    Немного проблематично с залогом на случай повреждений и с оплатой. Сняли сразу половину от суммы залога, прислали письмо об оплате наличными на месте, а потом приходила предавторизация на карту и на оплату проживания и на вторую половину залога. Зачем, если все можно оплатить на месте или изначально договориться по оплате с карты.
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    10,0
    Udogodnienia
    10,0
    Komfort
    10,0
    Stosunek jakości do ceny
    10,0

  7. Strona z opiniami z Booking.com
    Piotr , (PL) Apartament ZAKOPANE JSZI (Czarny Staw)
    Numer rezerwacji 3054084895
    2019-05-06
    9,6
    Nowe i bardzo ładne apartamenty. Pokoje czyste, ciepłe i przytulne. Osoby prowadzące wynajem bardzo przyjazne i pomocne. Droga do przystanku zajmuje 10-15 min i do centrum Zakopanego kolejne 10 minut. W okresie majówki jeździły codziennie. Polecam!
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    7,5
    Udogodnienia
    10,0
    Komfort
    10,0
    Stosunek jakości do ceny
    10,0

  8. Strona z opiniami z Booking.com
    Kuyav , (PL) Apartament z tarasem JSZI (Morskie Oko)
    Numer rezerwacji 1456146435
    2019-05-01
    9,2
    Wszystko nowe i czyste.
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    10,0
    Udogodnienia
    7,5
    Komfort
    10,0
    Stosunek jakości do ceny
    7,5
    Dodatkowe oceny
    Ocena łóżka
    10.0

  9. Strona z opiniami z Booking.com
    Paweł , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN
    Numer rezerwacji 3214451468
    Nowa!
    2019-06-12
    9,2
    Wędrówki po górach od rana do wieczora.
    Lokalizacja – cisza i spokój. Z dala od gwarnego i dusznego Zakopanego, jednocześnie dość blisko wejść na szlaki. Przestronny apartament wyposażony we wszystko co niezbędne.
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    10,0
    Udogodnienia
    7,5
    Komfort
    7,5
    Stosunek jakości do ceny
    10,0

  10. Strona z opiniami z Booking.com
    Anna , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN
    Numer rezerwacji 3037917618
    Nowa!
    2019-06-10
    8,3
    Wszystko zgodnie z ofertą,bardzo mili gospodarze. Przestronny pokój z prywatną kuchnią i łazienką. Wszędzie bardzo czysto, dobrze wyposażona kuchnia. Duży plus za drobiazgi typu czysta gąbka do mycia naczyń czy to, że jest sól i pieprz. Zdecydowanie polecam, sama z chęcią tam wrócę.
    Dość daleko od centrum i trochę nam brakowało kawałka trawy gdzie można by się rozłożyć z kocem i dzieckiem, ale zdawaliśmy sobie sprawę z tego rezerwując nocleg, więc nie możemy narzekać. Generalnie bardzo polecam.
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    5,0
    Udogodnienia
    7,5
    Komfort
    10,0
    Stosunek jakości do ceny
    7,5

  11. Strona z opiniami z Booking.com
    Attila , (HU) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN
    Numer rezerwacji 2628915477
    Nowa!
    2019-04-21
    9,2
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    10,0
    Udogodnienia
    10,0
    Komfort
    7,5
    Stosunek jakości do ceny
    7,5
    Dodatkowe oceny

  12. Strona z opiniami z Booking.com
    Krzysztof Janik , (PL) APARTAMENT KOŚCIELISKO CICHA WODA
    Numer rezerwacji 3311384686
    Nowa!
    2019-07-06
    10,0
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    10,0
    Udogodnienia
    10,0
    Komfort
    10,0
    Stosunek jakości do ceny
    10,0

  13. Joanna , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE GOŚCINNY
    Numer rezerwacji 2665034323
    Nowa!
    2019-05-08
    10,0
    Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym aparatamencie.
    Dogodna lokalizacja, kilka kroków od obiektu sklepik (ze wszystkim , z normalnymi cenami), knajpka. Wyjście na szlaki super, blisko do Krupówek, Gubałówki, Krokwi itp. ,blisko przystanek z busami do Morskiego Oka. Mieszkanie wyposażone doskonale (nawet środki czystości w komplecie), bardzo czyste i stylowo urządzone. Dzięki temu wszystkiemu będę wspominać Zakopane mile do tego stopnia,że już mamy w zamyśle kolejną tam wizytę, jednak o innej porze roku :)) . Szczerze i gorąco zachęcam do skorzystania z oferty.
    Nic.
    Twoja odpowiedź czeka na zatwierdzenie.
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    10,0
    Udogodnienia
    10,0
    Komfort
    10,0
    Stosunek jakości do ceny
    10,0

  14. Katarzyna , (PL) APARTAMENT GDAŃSK ŻÓŁTY PARASOL
    Numer rezerwacji 2388817605
    2019-06-09
    8,8
    Bardzo ładne mieszkanie. Dobrze wyposażona kuchnia.
    Dobra lokalizacja dla osób, które poszukują mieszkania w okolicy Amber Expo.
    Personel
    10,0
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    7,5
    Udogodnienia
    10,0
    Komfort
    7,5
    Stosunek jakości do ceny
    7,5

  15. Santa , (LV) APARTAMENT ZAKOPANE POD SMREKAMI
    Numer rezerwacji 2097499789
    Nowa!
    2019-02-21
    8,8
    I would love to stay in this place also next year.
    Fully-equiped kitchen – could not wish for more. Slippers available in different sizes, super cozy guest room, nice balcony, comfortable beds, nice views from the windows. We really enjoyed our stay here.
    Just some minor issues. No-one told us where exactly we should park our car in order not to make neighbors angry. Had to figure ourselves how to fix dishwasher – there is a separate tap which you need to use in order to turn on water supply. If you don’t want to take a bath, but only shower, then things get complicated – insufficient water pressure.
    Personel
    7,5
    Czystość
    10,0
    Lokalizacja
    7,5
    Udogodnienia
    10,0
    Komfort
    7,5
    Stosunek jakości do ceny
    10,0

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *