MSC Apartments Opinie

MSC Apartments Opinie Klientów

MSC Apartments Opinie Klientów - Zapraszamy naszych Gości do wyrażenia opinii na temat pobytu w jednym z naszych apartamentów. Dziękujemy!

 

Ostatnie oceny od naszych Gości 🙂

290
Oceń swój pobyt!

avatar
Paweł , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN
Paweł , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN

Strona z opiniami z Booking.com
Paweł , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN
Numer rezerwacji 3214451468
Nowa!
2019-06-12
9,2
Wędrówki po górach od rana do wieczora.
Lokalizacja – cisza i spokój. Z dala od gwarnego i dusznego Zakopanego, jednocześnie dość blisko wejść na szlaki. Przestronny apartament wyposażony we wszystko co niezbędne.
Personel
10,0
Czystość
10,0
Lokalizacja
10,0
Udogodnienia
7,5
Komfort
7,5
Stosunek jakości do ceny
10,0

Anna , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN
Anna , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN

Strona z opiniami z Booking.com
Anna , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN
Numer rezerwacji 3037917618
Nowa!
2019-06-10
8,3
Wszystko zgodnie z ofertą,bardzo mili gospodarze. Przestronny pokój z prywatną kuchnią i łazienką. Wszędzie bardzo czysto, dobrze wyposażona kuchnia. Duży plus za drobiazgi typu czysta gąbka do mycia naczyń czy to, że jest sól i pieprz. Zdecydowanie polecam, sama z chęcią tam wrócę.
Dość daleko od centrum i trochę nam brakowało kawałka trawy gdzie można by się rozłożyć z kocem i dzieckiem, ale zdawaliśmy sobie sprawę z tego rezerwując nocleg, więc nie możemy narzekać. Generalnie bardzo polecam.
Personel
10,0
Czystość
10,0
Lokalizacja
5,0
Udogodnienia
7,5
Komfort
10,0
Stosunek jakości do ceny
7,5

Attila , (HU) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN
Attila , (HU) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN

Strona z opiniami z Booking.com
Attila , (HU) APARTAMENT ZAKOPANE HONEYSUN
Numer rezerwacji 2628915477
Nowa!
2019-04-21
9,2
Personel
10,0
Czystość
10,0
Lokalizacja
10,0
Udogodnienia
10,0
Komfort
7,5
Stosunek jakości do ceny
7,5
Dodatkowe oceny

Krzysztof Janik , (PL) APARTAMENT KOŚCIELISKO CICHA WODA
Krzysztof Janik , (PL) APARTAMENT KOŚCIELISKO CICHA WODA

Strona z opiniami z Booking.com
Krzysztof Janik , (PL) APARTAMENT KOŚCIELISKO CICHA WODA
Numer rezerwacji 3311384686
Nowa!
2019-07-06
10,0
Personel
10,0
Czystość
10,0
Lokalizacja
10,0
Udogodnienia
10,0
Komfort
10,0
Stosunek jakości do ceny
10,0

Joanna , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE GOŚCINNY
Joanna , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE GOŚCINNY

Joanna , (PL) APARTAMENT ZAKOPANE GOŚCINNY
Numer rezerwacji 2665034323
Nowa!
2019-05-08
10,0
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym aparatamencie.
Dogodna lokalizacja, kilka kroków od obiektu sklepik (ze wszystkim , z normalnymi cenami), knajpka. Wyjście na szlaki super, blisko do Krupówek, Gubałówki, Krokwi itp. ,blisko przystanek z busami do Morskiego Oka. Mieszkanie wyposażone doskonale (nawet środki czystości w komplecie), bardzo czyste i stylowo urządzone. Dzięki temu wszystkiemu będę wspominać Zakopane mile do tego stopnia,że już mamy w zamyśle kolejną tam wizytę, jednak o innej porze roku :)) . Szczerze i gorąco zachęcam do skorzystania z oferty.
Nic.
Twoja odpowiedź czeka na zatwierdzenie.
Personel
10,0
Czystość
10,0
Lokalizacja
10,0
Udogodnienia
10,0
Komfort
10,0
Stosunek jakości do ceny
10,0

Katarzyna , (PL) APARTAMENT GDAŃSK ŻÓŁTY PARASOL
Katarzyna , (PL) APARTAMENT GDAŃSK ŻÓŁTY PARASOL

Katarzyna , (PL) APARTAMENT GDAŃSK ŻÓŁTY PARASOL
Numer rezerwacji 2388817605
2019-06-09
8,8
Bardzo ładne mieszkanie. Dobrze wyposażona kuchnia.
Dobra lokalizacja dla osób, które poszukują mieszkania w okolicy Amber Expo.
Personel
10,0
Czystość
10,0
Lokalizacja
7,5
Udogodnienia
10,0
Komfort
7,5
Stosunek jakości do ceny
7,5

Piotr , (PL) APARTAMENT GDAŃSK ŻÓŁTY PARASOL
Piotr , (PL) APARTAMENT GDAŃSK ŻÓŁTY PARASOL

Piotr , (PL) APARTAMENT GDAŃSK ŻÓŁTY PARASOL
Numer rezerwacji 3397462911
2019-06-10
10,0
Długie czekanie na fakturę
Personel
10,0
Czystość
10,0
Lokalizacja
10,0
Udogodnienia
10,0
Komfort
10,0
Stosunek jakości do ceny
10,0

Maciej , (PL) APARTAMENT CHORZÓW CENTRUM POMORSKA
Maciej , (PL) APARTAMENT CHORZÓW CENTRUM POMORSKA

Maciej , (PL) APARTAMENT CHORZÓW CENTRUM POMORSKA
Numer rezerwacji 3449623749
Nowa!
2019-06-09
10,0
Personel
10,0
Czystość
10,0
Lokalizacja
10,0
Udogodnienia
10,0
Komfort
10,0
Stosunek jakości do ceny
10,0

Santa , (LV) APARTAMENT ZAKOPANE POD SMREKAMI
Santa , (LV) APARTAMENT ZAKOPANE POD SMREKAMI

Santa , (LV) APARTAMENT ZAKOPANE POD SMREKAMI Numer rezerwacji 2097499789 Nowa! 2019-02-21 8,8 I would love to stay in this place also next year. Fully-equiped kitchen – could not wish for more. Slippers available in different sizes, super cozy guest room, nice balcony, comfortable beds, nice views from the windows. We really enjoyed our stay here. Just some minor issues. No-one told us where exactly we should park our car in order not to make neighbors angry. Had to figure ourselves how to fix dishwasher – there is a separate tap which you need to use in order to turn… Czytaj więcej »